Byli jste s námi spokojeni? Podělte se s námi o vaše zkušenosti

Ty prázdné řádky dole jsou teď vaše. Děkujeme :)

Zbývá 700 znaků

* Povinné položky

11. 9. 2024 Zdeňka Ž.
Habartov
star star star star star
chirurgie - Dobrý den dne 2.9.2024 jsem nastoupila do Rokycanské nemocnice na chirurgické oddělení 1 A . Chci tímto vyslovit obrovské poděkování všem zaměstnancům. Nikde jinde jsem se nesetkala s takovou péčí a zájmem o pacienta. Zvláštní poděkování patří panu doktoru Zdeňkovi Zenklovi,který mě vše vysvětlil a odoperoval perianální píštel, kterou jsem měla 14 roků. Nikde jinde nenabídli řešení. Moc děkuji a přeji všem hodně zdraví, sil, úspěchů a samé spokojené pacienty s pozdravem, obdivem a pokorou. ŽZ
Bc. Součková, manažer kvality Dobrý den, děkujeme Vám za Vaše milé poděkování. Jsme rádi, že jsme Vám mohli poskytnout potřebnou zdravotní péči. Vaše slova předáme personálu chirurgického oddělení. Pokud budete potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. S úctou a přáním hezkého dne.
9. 9. 2024 Jana J.
Zdemyslice
star star star star star
dětské / pediatrie - Včera jsme navštívili s dcerou 2,5 roku pohotovost. S takhle milým a úžasným personálem jsem se ještě nesetkala. Moc děkuji.
Bc. Součková, manažer kvality Dobrý den, děkujeme. Vaše sdělení předáme na dětské oddělení. S přáním hezkého dne.
7. 9. 2024 Jiří K.
Praha 5
star star star star star
jiné pracoviště - Děkuji p. Dr. M. Kumpové (kožní ambulance) za ochotu a péči (mám ve vašem okrese chatu). V Praze bohužel není zvykem, aby vás na kožním ošetřili prakticky ihned, nesmyslně dlouhé objednací doby jsou tu běžné.
Bc. Součková, manažer kvality Dobrý den, vážíme si Vašeho poděkování, které budeme tlumočit dr. Kumpové. Hezký den.
29. 8. 2024 MK
Plzeň
star star star star star
chirurgie - Vážený pane řediteli, tímto bych za celou naší rodinu chtěla poděkovat za péči, kterou jste věnovali naší babičce paní Marii H. Byla hospitalizována na chirurgickém oddělení a následně na LDN. Celou dobu hospitalizace jí byla věnována maximální péče a lidský přístup. Svůj boj dnes prohrála. Všem přejeme mnoho zdraví. Za celou rodinu. Michaela K. vnučka
Tým RN Vážená paní Michaelo, bohužel i takové situace naše prostředí nemocnice a profese zdravotníků přináší. Zármutek Vás i Vašich blízkých z odchodu milované osoby nás mrzí. Děkujeme, že i v takového chvíli jste našla čas a sílu napsat tento děkovný vzkaz. Moc si ho vážíme a kolegům předáme. I Vám hodně zdraví.
28. 8. 2024 Michaela Č.
Lhůta 59
star star star star star
chirurgie - Úžasný přístup na dětském oddělení, milá sestřička, milá a velmi pečlivá paní doktorka. Na pohotovosti na chirurgii milý, klidný, pečlivý pan doktor i fajn sestřička. Všichni usměvaví a snaží se pomoci. Ochotná a příjemná je i paní v recepci. V této nemocnici jsme byli s dětmi opakovaně a vždy jsme byli moc spokojeni. Velmi jim všem děkuji a přeji vše dobré.
Tým RN Děkujeme. S radostí všem vyřídíme.

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.